آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

نخست‌وزیر سوئد استعفا کرد

نخست‌وزیر و رهبر حزب سوسیال دموکرات سوئد، به دنبال تشدید بحران سیاسی در این کشور، روز دوشنبه (امروز) استعفا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  یک هفته بعد از رأی عدم اعتماد پارلمان سوئد به استفان لووِن نخست‌وزیر این کشور، لوون از منصب خود کناره‌گیری کرد.

 

بحران سیاسی در سوئد بعد از رأی عدم اعتماد پارلمان این کشور وارد مرحله جدیدی شد و نخست‌وزیر هم اعلام استعفا کرد.

 

به گزارش دیلی صاباح، استفان لووِن نخست‌وزیر سوئد دوشنبه (امروز) اعلام کرد که از منصبش استعفا کرد. با این کار، رئیس پارلمان باید با رایزنی با سران احزاب سوئد برای تعیین جانشین او تلاش کند.

 

استفان لووِن به اولین نخست‌وزیر در تاریخ سوئد تبدیل شده که با رای عدم اعتماد مواجه شده است. قانونگذاران پارلمان سوئد هفته گذشته به او رای عدم اعتماد دادند.

 

وی خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در سوئد نشد اما اعلام کرد که رسما از نخست‌وزیری استعفا داده اما وظایف نخست‌وزیری را به صورت موقت تا زمان آغاز به کار نخست‌وزیر جدید انجام خواهد داد.

 

«آندریاس نورلن» که از سال ۲۰۱۸ رئیس پارلمان سوئد است، از رهبران احزاب این کشور خواهد خواست که فردی را برای تعیین نخست‌وزیر و تشکیل کابینه جدید پیشنهاد دهند.

 

طبق قانون اساسی سوئد، رئیس پارلمان این کشور موظف است تعیین کند که چه فردی از سران احزاب سوئد مذاکرات برای تشکیل کابینه را شروع کند./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار